Tuotteet hakusanalla tukholman hartsi (4)

Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX) - Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX)

Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX) - Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX)

Natrium Isopropyyliksantaatti (SIPX)
Välimerisuola Granulaatti 1,6-4 mm

Välimerisuola Granulaatti 1,6-4 mm

Alkuperä ja tuotanto Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Natriumkloridi

Natriumkloridi

Natriumkloridi on epäorgaaninen kemiallinen yhdiste, joka kuuluu kloridien ryhmään, ja se on suolahapon ja natriumin suola. Se on pöytäsuolan, ruoanlaittosuolan ja tien suolan pääkomponentti. Suolan saantiprosessi keittämällä sisältää suolaliuoksen lämpötiivistämisen ja suolan kiteyttämisen tästä vedestä. Luonnossa se esiintyy mineraalikomponenttina ja muodostaa kalliisuoladepositioita, joita kutsutaan halitiksi. Natriumkloridi esiintyy hienojakoisena valkoisena kiteisenä jauheena, jolla on tyypillinen suolainen haju ja maku. Se osoittaa voimakkaita hygroskooppisia ominaisuuksia. Foodcomin tarjoama tuote ei ole geneettisesti muunneltu. Foodcom tarjoaa myös elintarvikelaatuista olutsuolaa ilman paakkuuntumisenestoaineita.
Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm - Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm

Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm - Välimeren Merisuola Keskikoko 1.0-1.6 mm

Alkuperä ja tuotanto Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle. Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …